24/24 Support

Bij Manufar begrijpen we dat veiligheid een topprioriteit is en dat het belangrijk is om snel te reageren in geval van nood. Daarom bieden wij 24 op 24, 7 dagen per week een snelle en correcte klantenservice aan. U kan op ons rekenen in geval van nood, zelfs na een inbraakpoging. Onze ervaren technici staan altijd klaar om u snel en efficiënt te helpen.

Erkend Point Fort Fichet voor gepantserde deuren van Fichet

Neem voor alle interventies van uw Fichet-deur contact op met ons. Wij zijn een erkend Point Fort Fichet concessiehouder en hebben stuk voor stuk bekwame installateurs die garant staan voor hoogwaardige plaatsing, afwerking en dienst na verkoop.

Opgelet voor valse Fichet-verdelers!

Helaas zien we regelmatig klanten die slechte ervaringen hebben met gewone slotenmakers die zich valselijk voordoen als officiële Fichet-verdelers. Deze malafide slotenmakers gebruiken nagemaakte onderdelen en ongeschikte cilinders, wat leidt tot snellere slijtage en zelfs het falen van het belangrijkste doel: inbrekers buitenhouden. Bovendien durven zij vaak tot € 1.200 vragen voor alleen het slot, exclusief hun verplaatsings- en arbeidskosten. Ook de inbraakwerende attesten en fabrieksgarantie vervallen bij het gebruik van niet originele onderdelen.

Problemen met uw kluis?

Als u de toegang tot uw kluis bent verloren, helpen onze professionals u snel en zorgvuldig bij het openen van uw kluis, zonder schade aan te richten.

In geval van een storing staan onze technici klaar om uw geblokkeerde kluis vakkundig te openen.

Met uitgebreide kennis van een breed scala aan kluismerken en -modellen, zijn we in staat om 90% van de kluizen op de markt te herstellen.

Of u nu een mechanische sluiting wil vervangen door een elektronische code of andere aanpassingen aan uw kluis wilt maken, wij zorgen voor een naadloze upgrade.

Voor problemen met kluisdeuren – zoals vastzittende of defecte sloten – kan u vertrouwen op ons team om een effectieve oplossing te bieden.

Een minder dringende vraag, advies nodig of een interventie aanvragen? Vul ons contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!

Ga naar het contactformulier

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte