Manufar werd opgericht in 1979 en is al die jaren voortdurend gegroeid. Met bijzondere aandacht voor alle aspecten van hoogwaardige beveiliging groeide het merk Fichet snel uit tot het uithangbord van onze onderneming.
Een nog meer gespecialiseerde en persoonlijker aanpak gaf ons een nog efficiëntere dimensie en liet ons toe uit te groeien tot marktleider op vlak ven verkoop, plaatsing en klantendienst van het merk Fichet.

Dienst 24u/24

Met onze klantendienst bent u de klok rond en 7 dagen per week zeker dat u op ons kunt rekenen, bijvoorbeeld na een inbraakpoging. Onze ervaren technici staan klaar om u zo vlug mogelijk te helpen. Wat er ook gebeurt, wij hebben altijd een oplossing voor u klaar.

Point Fort Fichet... dat word je niet toevallig!

Fichet selecteert, vormt en begeleidt zijn Point Fort Fichet concessiehouders: stuk voor stuk bekwame installateurs die garant staan voor een hoogwaardige plaatsing en dienst na verkoop. Dankzij dit niveau van gestelde eisen, stiptheid en doeltreffendheid is Fichet erkend door heel wat organismen en door de verzekeringsmaatschappijen.

Een veilige toekomst

Als beveiligingsintegrator hebben wij als taak samen met onze klanten op zoek te gaan naar de meest doeltreffende oplossingen op gebied van beveiliging. Wij bekijken samen met de klant wat zijn of haar noden zijn. We maken een plan op voor de meest ideale oplossing en wegen dit dan af met het het beschikbare budget. De oplossingen kunnen heel uiteenlopend zijn al naar gelang de klant. We kunnen hiervoor gebruik maken inbraakwerende deuren, kluizen, alarmsystemen, toegangscontrole en camerabewaking. We gaan vaak ook veel verder als het gaat over kogelwerende toepassingen voor bankkantoren, pompstations en andere activiteiten die gevoelig zijn aan zware criminaliteit. Wij zorgen voor uw "Veilige toekomst"

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen Onze verkooppunten

Onze klanten. Onze toekomst.