“Wij zoeken samen met u naar de ideale en meest doeltreffende oplossing binnen het beschikbare budget.”

MANUFAR beveiligt al sinds 1979 tal van particuliere klanten, bedrijven en overheidsinstellingen tegen inbraak, homejacking en andere vormen van zware criminaliteiten. De laatste 15 jaren mogen we de Belgische Koninklijke familie bij deze klanten rekenen.

In 2022 ontving Manufar De titel van Belgisch Gebrevetteerd Hofleverancier. Dit brevet krijgt men niet zomaar dus voor ons is dit zowel een voorrecht als een engagement. Enerzijds beschouwen wij dit als een voorrecht want deze titel bewijst dat het Hof onze producten en onze service ten zeerste apprecieert en op deze service steunt. Anderzijds gaan wij met deze titel ook een engagement aan want als Gebrevetteerd Hofleverancier werken wij er dagelijks aan om de titel eer aan te doen. Wij streven er dus naar om continu de kwaliteit van onze geleverde producten en diensten te verbeteren.

 

Belgisch Gebrevetteerd Hofleverancier

Als beveiligingsintegrator hebben wij als taak samen met onze klanten op zoek te gaan naar de meest doeltreffende oplossingen op gebied van beveiliging. Wij bekijken samen wat zijn of haar noden zijn en maken een plan op voor de meest ideale oplossing en wegen dit dan af met het het beschikbare budget.

Over ons

Een veilige toekomst

FICHET Serrurie Batiment selecteert, vormt en begeleidt zijn "POINT FORT FICHET" concessiehouders, stuk voor stuk bekwame installateurs die garant staan voor hoogwaardige plaatsing, afwerking en dienst na verkoop. 
Fichet is  het referentienetwerk voor de bescherming van uw woning door middel van gepantserde deuren en dit voor zowel appartementen als woningen

Ontdek het volledig gamma

De kwaliteit van Fichet Point Fort

Met onze klantendienst bent u de klok rond en 7 dagen per week zeker dat u op ons kunt rekenen, bijvoorbeeld na een inbraakpoging. Onze ervaren technici staan klaar om u zo vlug mogelijk te helpen.

Meer informatie

De beste service de klok rond

De gepantserde deuren van OIKOS mogen gezien worden als meesterwerken op gebied van moderene inbraakwerende deuren waar design en technologie voorop gaan.

SYNUA - PIVOT DEUREN

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen Onze verkooppunten

Onze klanten. Onze toekomst.